Keller Williams Luxury - PAT OLENICK
KW Search Block Background Image

Find Your Dream Home

  Featured Properties

  Shikoni pronat e mia të paraqitura.

  I ri - 15 orë
  Open House
  Tur Virtual
  2 bd
  2 ba
  metra katrorë
  ac
  172 PROGRESS DR, DOYLESTOWN, PA 18901

  Listing Courtesy Of: Keller Williams Real Estate-Doylestown, 2153405700, Pat C Olenick
  I ri - 370 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  3 ba
  metra katrorë
  28 BELMONT SQ, DOYLESTOWN, PA 18901

  Listing Courtesy Of: Keller Williams Real Estate-Doylestown, 2153405700, Pat C Olenick
  I ri - 681 orë
  Open House
  Tur Virtual
  2 bd
  2 ba
  metra katrorë
  1406 HALF MILE POST S, GARNET VALLEY, PA 19060

  Listing Courtesy Of: Keller Williams Real Estate-Doylestown, 2153405700, Pat C Olenick
  I ri - 923 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  2 ba
  metra katrorë
  6184 MOUNTAIN LAUREL CT, PIPERSVILLE, PA 18947

  Listing Courtesy Of: Keller Williams Real Estate-Doylestown, 2153405700, Pat C Olenick
  I ri - 706 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  3 ba
  metra katrorë
  ac
  1599 DEVON CT, YARDLEY, PA 19067

  Listing Courtesy Of: Keller Williams Real Estate-Doylestown, 2153405700, Pat C Olenick
  My Blog (Buyers Guide)

  Eksploroni postimet tona në blog për të mësuar nga më të mirat rreth blerjes së shitjes dhe mirëmbajtjes së shtëpisë tuaj

  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  PAT OLENICK
  Numri i licencës: AB068235 (PA) & 0999274 (NJ)
  Keller Williams Real Estate

  Celular
  Zyrë
  Contact Me
  chj7dsdk8b31jpl5oneg.png
  Keller Williams Luxury
  6618 Lower York Road New Hope, PA 18938
  Zyrë

  PAT OLENICK
  Associate Broker AB068235 (PA) & 0999274 (NJ)
  Celular
  Kjo faqe interneti përdor cookie për të përmirësuar përvojën tuaj. Për më shumë informacion, lexoni tonë Cookie Policy. Duke klikuar "Prano" ose duke vazhduar të përdorni këtë faqe, ju pranoni përdorimin tonë të cookies Kushtet e Përdorimit dhe Politika e privatësisë.